Hidrolat Rimska Kamilica

6.00

Tonik za kožo

Pomirja in sprošča razdraženo ter problematično kožo. Uporaben je tudi za čiščenje obraza ali kot tonik, tudi za problematično kožo, kot so izpuščaji, ekcemi in podobno. Zaradi svoje nežne narave je kamilični hidrolat odličen tudi za čiščenje občutljive dojenčkove kože. Lahko se na primer doda vodi za kopanje malčkov ali pa se jim nežno poprši blazina za spanje.

Šifra: hidrolat-rimska-kamilica Kategoriji: ,

Pomirja in sprošča razdraženo ter problematično kožo. Uporaben je tudi za čiščenje obraza ali kot tonik, tudi za problematično kožo, kot so izpuščaji, ekcemi, rosacea, kuperoza in podobno. Zaradi svoje nežne narave je kamilični hidrolat odličen tudi za čiščenje občutljive dojenčkove kože. Lahko se na primer doda vodi za kopanje malčkov ali pa se jim nežno poprši blazina za spanje.

Z njim navlažimo vato in si naredimo obloge na očeh za omilitev podočnjakov, lahko pa ga tudi dodajamo naravnim izdelkom za nego kože ali las. Odličen je tudi za vlaženje od sonca opečene kože, v tem primeru ga lahko zamešamo z enakim delom hidrolata sivke.

Uporabljamo jih za vlaženje obraza pred nanosom krem, kot tonik, ki poživlja, osvežuje in obnavlja kožo na obrazu. Navlažite kos vate s hidrolatom in s krožnimi gibi očistite kožo obraza, po potrebi ponovite. Razpršite na očiščeno kožo obraza pred nanosom vlažilne kreme. Pazite, da ne zaide v oči. Ponovite večkrat na dan po potrebi za osvežitev.
Hidrolate hranite v temnem, hladnem prostoru, še najbolje pa kar v hladilniku, saj tako učinkovito zavrete razmnoževanje bakterij, ki bi se morda lahko sčasoma razvile.

Pred uporabo pretresite.

 

Dodatne informacije

Teža

50 ml

Nanos

Zatisnite oči in hidrolat enostavno popršite po obrazu.

INCI

Anthemis Nobilis, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol

info@jardines.si

041 544 446

041 544 446

info@jardines.si