Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani Jardines so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljalcem spletne strani.

CENE

Vse cene so izražene v EUR (Evrih).

Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa).

Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

NAKUPOVANJE

Pri vsakem izdelku so navedeni naslednji podatki:

  • Ime in opis izdelka
  • Cena izdelka ter morebitna akcijska cena
  • Vsebina izdelka

Nakup zaključite s pregledom vašega naročila in klikom na gumb »Oddaj naročilo« na koncu povzetka nakupa. Vaše naročilo bo s tem oddano in odposlano v najkrajšem možnem času.

NAROČILO

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o oddaji naročila. Še istega dne prejmete tudi predračun vašega naročila na vaš mail. Ko je predračun poravnan, se naročeno pošlje. Morebitne preklice naročil lahko v roku 10 ure od oddaje naročila sporočite na naš e-naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da gre naročilo v obdelavo.

DOSTAVA NAROČENIH PROIZVODOV IN POŠTNINA

Ponudnikov partner za dostavo pošiljk je pošta Slovenije d.d.

Stroški dostave so odvisni od teže naročila. Kupec plača torej tudi strošek dostave Pošti Slovenije.

V primeru, da ob dostavi uporabnik na dogovorjenem naslovu ni navzoč, blago lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem.

V primeru, da ob času dostave niste prisotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Rok za prevzem pošiljke je pri Pošti Slovenije 15 dni.

Teža pošiljke / Cena dostave z DDV

Cena poštnine je 2,70€.

PLAČEVANJE

Bančno nakazilo (UPN nalog). Kupec opravi naročilo, nato prejme podatke za nakazilo denarja, ki ga prejme na e-mail. Za sklic navedite številko računa. Takoj, ko bo nakazilo na našem računu, izdelke pošljemo na naveden naslov. Če sporočila ne prejmete, preverite mapo vsiljena pošta.

IZDAJA RAČUNA

Jardines o naročenih artiklov kupcu izda račun na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

DOBAVNI ROK

Dostava paketa je v roku 3-7 delovnih dni. Če želite hitrejšo dostavo, je potrebno doplačilo, oz. nas lahko o možnostih hitrejše dostave kontaktirate.

VRAČILO IN ZAMENJAVE BLAGA

Podjetje Jardines ne odgovarja če je embalaža poškodovana ob prevzemu pošilljke. Če je del embalaže poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, ga vrne v roku 14 dni na svoje stroške. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.

Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov Jardines, Renata Peklaj s.p.

Babna Gora 31, 1355 Polhov Gradec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! Obvezno priložite račun.

VARSTVO PODATKOV

Osebne podatke uporabnikov spletne strani www.jardines.si varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za izpolnjevanje naročil in pošiljanje novic ter jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Spletna stran www.jardines.si samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina www.jardines.si in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

Jardines, Renata Peklaj s.p.

Babna Gora 31

1355 Polhov Gradec

D.Š: 89429761

T

JARDINES, Renata Peklaj s.p.

 

Babna Gora 31, Polhov Gradec

 

info@jardines.si

 

T

JARDINES, Renata Peklaj s.p.

 

Babna Gora 31, Polhov Gradec

 

041 544 446

info@jardines.si