Podpora DIHALOM

9. 9. 2021

Hladnejši meseci so pred vrati !

To pomeni, da imamo lahko tudi več težav z dihali. Dihanje je ena izmed osnovnih življenjskih aktivnosti, ki poteka samodejno vse življenje. Pomembno je, da naše celice dobijo dovolj kisika iz okolja za svojo presnovo in da organizem izloči ogljikov dioksid, ki nastane pri tej presnovi. Poskrbimo za imunski sistem, za dovolj gibanja na svežem zraku, za zadosten vnos vitaminov in vlaknin in mineralov in dovolj tekočine na dan !

Za dobro odpornost moramo torej poskrbeti že jeseni!

Mnoge preseneti močan kašelj, ki je pogosto moteč še posebej ponoči. Gre za obrambni refleks telesa, da očisti dihalne poti. Nastane pa zaradi draženja sluznice dihal, kar povzroči močno krčenje dihalnega mišičja pri izdihu. Na ta način dihala odstranjujejo tujke, sluz in gnoj. Pogosta težava je tudi zamašen nos, ki povzroča težave z dihanjem.

Na srečo obstajajo odlične naravne metode, ki poskrbijo za lažje dihanje.  Odkar imam svoje otroke, še bolj cenim, da imam dostop do najboljših sestavin, ki nam jih narava ponuja.

 

100% Naravno mazilo Jardines

 

Priporočljivo ga je uporabljati PREVENTIVNO. Če ga začnemo uporabljati dovolj zgodaj, bodo neprijetnosti hitro minile in telo nam bo hvaležno.

Mazilo je ročno izdelano iz najkakovostnejših olj in masel. Dodana so eterična olja, ki pripomorejo k podpori dihalom in razkuževanju, za lažje izkašljevanje. Vsebuje eterično olje Evkalipt, Timijan, Sivko in Čajevec. Mazilo nanesite na prsni predel, zgornji del hrbta in po želji tudi na sence. Vsekakor vam bo dobro delo tudi, če si z njim zmasirate stopala. Tudi pater Simon Ašič v svojih knjigah omenja, da organ, ki mu materina dušica najbolj pomaga, so pljuča.

 

Navdušeni boste nad tem, kako hitro boste občutili izboljšanje stanja!

Vsa širša družina, prijatelji in stranke, mi sporočajo o dobrih učinkih tega mazila.

Mazilo Materina dušica  
 
  • Naravna zaščita pred prehladnimi obolenji
  • mazilo je izdelano ročno iz naravnih, ekološko certificiranih sestavin
  • redno ga uporabljamov času prehladov, kašlja, bronhitisa in zamašenega nosu
  • nanesemo na predel prsnega koša in hrbta v predelu pluč
  • pospešuje izločanje sluzi in osvobaja dihala
  • mazilo je poživljajoče in ima čudovit balzamičen vonj
  • Primerna je za občutljivo in nežno otroško kožo
  • Pakirana je v stekleno embalažo in vsebuje 60 g kreme.
 

V času prehlada se je potrebno vprašati…,  kaj nam telo sporoča. Lahko smo izpostavljeni raznim pritiskom, lahko smo deležni neprimerni hrani…

In tako je prehlad le pokazatelj, da se organizem čisti. Svojemu telesu je potrebno prisluhniti, se umiriti in ga podpreti z naravnimi zelišči. Le na tak način se lahko izognemo ponavljajočim prehladom in obolenjem. Torej, vse kar vnesemo v telo, ki nas ne podpira, nam s časoma pokaže, česa vse ne potrebuje in takrat začne izločati vse strupe.

Pomembno je, da skrbimo za svežino v stanovanju. Da prezračujemo prostore in poskrbimo za primerno temperaturo in vlažnost zraka. Pomagamo si lahko z izparilniki, v katere vstavimo aromatične voske, ki prijetno odišavijo vaš prostor in ga ob enem tudi razkužijo

 

 

aromaticna svecka evkalipt in poprova meta

 

Eterična olja imajo antiseptično delovanje, ki prostor osveži in napolni z vonjem. Tako blagodejno vpliva na dihala in omogoča lažje dihanje.

Želim vam veliko dobrega počutja ! R

Vir slik: Pinterest