O meni

Moje ime je Renata in svoj čas posvečam izdelovanju naravne kozmetike. Zelo pomembno mi je, kaj vnašam v svoje telo in s čim ga negujem. Hvaležna sem, da imam vse potrebno na dosegu roke, saj mi narava ponuja vse, kar potrebujem. Poleg tega, da me hrani, me tudi bogati s sestavinami, ki jih uporabljam za nego kože. Do kože, ki je moj največji organ oz. čutilo in ki me ščiti pred vplivi okolja, sem zelo odgovorna. Vse kar nanašam na njo, prodre v globlje plasti kože v limfni sistem. Pomembno je s čim jo hranim in negujem, da bo gladka, vlažna in sijoča, ter s čim jo bom čistila. Milo, je osnovni, higienski, zdravilni, kot tudi aromaterapevtski izdelek, namenjen čiščenju in negi celotnega telesa.
Z njegovo uporabo začnem in končam dan.
Moji prvi izobraževalni začetki so bili o nastanku tradicionalnega naravnega mila po hladnem postopku. Zaradi nizke temperature ohranijo kakovost vseh sestavin. Mila zorijo od 4-6 tednov. Osnovna in eterična olja so 100% organsko pridobljena, ki pripomorejo k ohranjanju lepe in zdrave kože. Skrbno sem izbrala osem vrst mil, različnih velikosti, oblik in vonjev. Uporabljam jih tako za obraz, roke, kot za čiščenje celotnega telesa. Izdelala sem tudi piling milo, ki pripomore k odstranjevanju odmrle kože. Sama imam rada manjša mila, ki lepo sedejo v dlan. Če pa boste namenjeni na pot, so na izbiro tudi manjše kroglice in cekinčki. Pridobila sem tudi certifikat Rokodeljstva Slovenije pri Obrtno – podjetniški zbornici, ki pa je še potrditev o pristnosti in kakovosti mojih izdelkov. Da pa milo ni povsem običajno tradicionalno, sem mu dodala kozje mleko, ki je še bolj hranljivo s svojimi vitamini in minerali.

 

Moje izdelke ​Jardines ​lahko najdete tudi v:
Z

Masažni salon Jana Lah

​Cesta v Zgornji Log 32, Ljubljana
Z

NailSpa Kristal, Klementina Jeraj

Zbiljska cesta 8, Medvode
Z

Craft & ArtRoom

Manziolijev trg 6, Izola
Z

Kotiček pod srečno zvezdo

Ljubljanska cesta 9b, Kamnik
Milo bo obstojnejše, če ga hranite stran od vode, tako, da se po uporabi na zraku lepo posuši.

V izdelovanju naravnih izdelkov neizmerno uživam, saj sem takrat v popolni sproščenosti in zadovoljstvu. Izdelala sem tudi zelo hranljivo kremo Vrtnica za obraz iz Goji jagod, MSMja in Camu Camuja. Prav tako mazila na kožo delujejo negovalno in jo ščitijo pri procesu staranja, pri poškodbah in škodljivih vplivih okolja, kot so sonce, veter in mraz. Vsebujejo najkvalitetnejša organska olja, kot so šipkovo olje, lešnikovo olje, olje grozdnih pešk, Karitejevo maslo, Kakavovo maslo, Kokosovo maslo, izvlečki iz Arnike, Ognjiča, Trpotca ter 100% naravnih eteričnih olj.

Zelo me privlačijo nežne in preproste elegantne linije. Tako sem za svoje izdelke skrbno izbrala lično darilno embalažo, ki jim zagotovi čim daljšo obstojnost. Embalaža je hkrati bio razgradljiva in ekološka.

​Želim Vam, da sebi, svojemu telesu privoščite le najboljše s hvaležnostjo do Mati Narave, ki se brezpogojno razdaja za nas. Poudarite svojo lepoto s pomočjo narave in del nje, vnesite v svoj dom.

Iz naše ponudbe

Prikazovanje 1–6 od 54 rezultatov

T

JARDINES, Renata Peklaj s.p.

 

Babna Gora 31, Polhov Gradec

 

041 544 446

 

info@jardines.si

 

T

JARDINES, Renata Peklaj s.p.

 

Babna Gora 31, Polhov Gradec

 

041 544 446

 

info@jardines.si