hidrolat

Prikaz vseh 4 rezultatov

 • Hidrolat organic Damascanska VRTNICA

  6.00

  Tonik za kožo

  Hidrolat kožo neguje in deluje kot tonik, je primeren za vse vrste kože, še posebej pa jo priporočam za nego zrele, občutljive ali suhe kože. Odlično zmanjšuje videz kožnih kapilar. Vrača vlago in sijaj, ter deluje proti nastanku gubic.
  Zatisnite oči in hidrolat enostavno popršite po obrazu ter hkrati uživajte v čudoviti esenci damaščanske vrtnice. ​

 • Hidrolat Rimska Kamilica

  6.00

  Tonik za kožo

  Pomirja in sprošča razdraženo ter problematično kožo. Uporaben je tudi za čiščenje obraza ali kot tonik, tudi za problematično kožo, kot so izpuščaji, ekcemi in podobno. Zaradi svoje nežne narave je kamilični hidrolat odličen tudi za čiščenje občutljive dojenčkove kože. Lahko se na primer doda vodi za kopanje malčkov ali pa se jim nežno poprši blazina za spanje.

 • Hidrolat Sivka

  6.00

  Tonik za kožo

  Hidrolat deluje protivnetno, proti infekcijsko, protivirusno, baktericidno, sedativno in še kaj. Sivkina voda je odličen tonik, sploh za kožo z madeži, razbarvanostjo in aknami. Kot baktericid uničuje bakterije na koži (tudi aknah seveda, ki jih bakterije povzročajo), kot tonik pa prodre globoko v pore, ki jih ne maši. Primerna je za vse tipe kože in za vse starosti.

 • Hidrolat Ylang Ylang

  6.00

  Tonik za kožo

  Aroma ylang-ylanga je antidepresiv, ima stimulativne učinke in sproščujoče deluje na živčni sistem.
  Ylang Ylangova voda pomaga uravnavati izločanje olj skozi kožo, tako da mastna koža postane manj mastna, suha koža pa bolj vlažna. Vsled navedenega ja ta hidrolat namenjen vsem vrstam kože.
  Deluje protibakterijsko, antiseptično in pomirjujoče.