Informator

Milo PILING ROŽMARIN

*za razstrupljanje in regeneracijo*

​Milo piling rožmarin vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti. Piling pospešuje kapilarno prekrvavitev, hitreje prehranjuje celice, odlušči odmrlo kožo ter ji povrne gladkost in sijaj.
​Vsebuje čisto glino, ki kožo čisti in jo bogati z naravnimi minerali ter morsko soljo. Slednja kožo razkužuje, mehča in neguje.
Eterično olje rožmarin poživlja, osvežuje, pospešuje izločanje vode in razstruplja limfni sistem. Je močen antiseptik. Odlično se obnese v kombinaciji z morsko soljo, ki kožo razkužuje, mehča, neguje in blaži posledice kožnih obolenj.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Maris Sal, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Clay, Rosmarinus Officinalis Leaf, Limonene

Milo MED in ČEBELJI VOSEK

*za regeneracijo*

​Milo med in čebelji vosek vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti.

Med je regenerativen in čistilen ter poskrbi za hitro celjenje ran. Je naravni antioksidant, ki kožo vlaži, širi kožne pore, zadržuje vlago ter pomaga pri dehidraciji kože. Čebelji vosek ima, tako kot med, protivnetne, protibakterijske in protivirusne lastnosti in zaradi tega pomaga zdraviti manjša vnetja na koži.

Eterično olje limone učinkovito pomaga pri zdravljenju prask in odrgnin.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Glycerin, Sodium Linoleate, Sodium Oleate, Cera Alba, Mel, Maltodextrin, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citral, Helianthus Annuus Seed Oil, Geraniol, Limonene, Linalool

Milo SIVKA

*za pomiritev*

​Milo sivka vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži, ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti.

Čista naravna glina kožo globinsko čisti ter pomaga pri vnetjih in opeklinah. Sivka deluje razkuževalno in protivnetno, kožo pomirja in vlaži. Eterično olje sivke je blažilno in pomirjujoče. Pomaga pri hitrejšem celjenju ran in zmanjšuje brazgotinjenje kože.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Glycerin, Sodium Linoleate, Clay, Sodium Oleate, Lavandula Angustifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Angustifolia Flower, Linalool, Geraniol, Limonene

Milo CIMET in POMARANČA

*za poživitev in razvedritev*

Milo cimet, pomaranča vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti. Milo je primerno za utrujeno, občutljivo in problematično kožo. Deluje krepilno, obnovitveno in poživljajoče.
Eterično olje sladke pomaranče odpravlja tesnobo, stres in nespečnost. Eterično olje cimeta pospešuje cirkulacijo, greje in krepi telo. Eterično olje nageljnovih žbic pomirja, greje in obnavlja kožo.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Sodium SUnflowerseedate, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Peel, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Limonene, Cinnamal, Eugenol, Linalool, Benzyl Benzoate

Milo VRTNICA

*za zahtevno kožo*

​Milo vrtnica vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti. Milo spodbuja prekrvavitev in blaži razdraženost kože po britju, depilaciji in sončenju. Dodan je prah goji jagod, ki vsebuje antioksidante in je bogat vir vitaminov in mineralov.
Eterično oje vrtince pomaga poškodovani koži in odpravljanju gubic. Eterično olje geranija je vsestransko učinkovito olje, podobno vrtnici. Je eno pomembnejših olj za nego kože, tako nečiste kot občutljive, ter kože nagnjene k ekcemom in luskavici. Čista naravna glina kožo globinsko čisti, ter pomaga pri vnetjih in opeklinah. ​

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Lycium Barbarum Fruit Powder, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Clay, Rosa Centifolia Flower, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene

Milo KURKUMA

*bogato z vitamini in minerali*

​Milo kurkuma vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži, ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti.

Kurkuma ima ogromno zdravilnih učinkov in zaradi vseh antioksidantov, vitaminov in mineralov na kožo vpliva zelo blagodejno in hranilno. Kurkuma je naravni antiseptik ter antibakterijsko sredstvo, zato se uporablja za razkuževanje ran in opeklin, hkrati pa je intenzivno protivnetno sredstvo.

Eterično olje limonine trave učinkovito pomaga pri zdravljenju prask in odrgnin.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Curcuma Longa Root Powder, Cymbopogon Flexuosus Oil, Oryza Sativa Kernel, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool

Milo TRPOTEC

*za kožne poškodbe*

​Milo trpotec vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži, ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti. Trpotec kožo obnavlja in pomaga pri poškodbah, brazgotinah, luskavici in ranah. Bučno olje spada med hranilno najbogatejša olja. Olje varuje organizem pred vnetji in pomaga pri celjenju opeklin in ozeblin. Eterično olje čajevca se uporablja kot učinkovito razkužilo za rane in v borbi proti raznim okužbam.

INCI: Sodium Cocoate, Caprae Lac, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Sodium Lineoleate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Sodium Oleate, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Plantago Lanceolata Leaf

Milo OGNJIČ

*za občutljivo razpokano kožo*

Milo ognjič vsebuje oljčno olje, ki je antiseptik in na kožo deluje pomirjevalno in mehčalno. Pomaga suhi koži. Sončnično olje kožo mehča in vlaži ter pomaga poškodovani koži. Kokosovo olje kožo ohranja gladko in navlaženo. Milo namesto vode vsebuje kozje mleko, ki je bogato z vitamini E in A, D-B5 in maščobnimi kislinami. Kozje mleko velja za naravno vlažilno sredstvo, ki se v kozmetičnih izdelkih izrazi preko nežne in mehke konsistence. Izdelki za nego kože, katerih sestavina je kozje mleko, vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih sicer vsebuje kozje mleko. Zato je naravna kozmetika iz kozjega mleka bogato negovalno sredstvo za kožo, saj jo oskrbi s hranili in vlago, s tem pa učinkovito prepreči izsušitev kože ter zmanjša občutek srbečice in hrapavosti.

Ognjič na kožo deluje pomirjevalno. Dobro vpliva na vneto in pordelo kožo. Eterično olje sivke je blažilno in pomirjujoče. Pomaga pri hitrejšem celjenju ran in zmanjšuje brazgotinjenje kože.

INCI: Sodium Cocoate, Caprae Lac, Sodium Sunflowerseedate, Sodium Olivate, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Calendula Officinalis Flower, Linalool, Geraniol,
​Limonene

T

JARDINES, Renata Peklaj s.p.

 

Babna Gora 31, Polhov Gradec

 

info@jardines.si

 

T

JARDINES, Renata Peklaj s.p.

 

Babna Gora 31, Polhov Gradec

 

041 544 446

info@jardines.si